Na webu Lukbook vzniká Databáze Booktuberů

Book Tube

Písemné články o knihách mohou některým čtenářům přijít zastaralé, anebo je prostě nebaví číst. Proto nadšení knihomolové hledají i jiné prostředky, jak by propagovali knihy a dávali světu vědět o svých názorech. Mezi ty nejzajímavější patří určitě i videa na Youtube. Podle svého zaměření se nazývají Booktube a rozhodně patří mezi ty nejzajímavější nástroje sloužící ke knižním recenzím nebo upoutávkám na knihy.

Rozhodli jsme se zařadit tento fenomén alespoň částečně do našeho knižního webu. V první řadě chystáme Databázi Booktuberů, ve které naleznete knižní Youtubery podle jejich přezdívek i s odkazy na Youtube kanál nebo Instagram. Několik jich už “visí“ na webu, takže se můžete jít podívat na jejich kanály.

Vedle toho bychom do budoucna rádi zařadili i celou rubriky Booktube, ve které budou videa od zajímavých Booktuberů, včetně odkazů na jejich videa. Ale to je prozatím otázkou budoucnosti.

Prozatím prosíme všechny booktubery, kteří se nenajdou v naší Databázi, aby napsali na náš email redakce@lukbook.cz. Doplníme vás do ní, a třeba díky tomu získáte i nové fanoušky.

Author: redakce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.