Megaknihy.cz do 100 Kč

umirajici dandy
Máme tu další díl rubriky, zaměřující se na levné knihy do 100 korun. Tentokrát se podívám do internetového knihkupectví Megaknihy. Velice rád bych ho doporučil, protože mají skvělé ceny a neměl jsem s nimi zatím jediný problém. Levné knihy v tomto článku určitě najdete i v jiných knihkupectvích, ale často za vyšší cenu.

Začneme  u autorky kvalitních krimi románů Mari Jungstedtová. Její knihy rozhodně patří mezi ty kvalitnější v tomto žánru. U nás ji vydává nakladatelství Kniha Zlín. Na Megaknihy najdete hned tři zástupce její tvorby za opravdu směšnou cenu 41 Kč a další dokonce jen za 34 Kč. Rozhodně si je nenechte ujít.

Ve stejném žánru najdete i knihy jednoho z nejpopulárnějších autorů vůbec Jefferyho Deavera. Na Megaknihy najdete hned dvě jeho knihy –Tak trochu šílení a Říjnový seznam – za krásných 79 korun.

V rámci fantastiky je momentálně v tomto knihkupectví opravdu velice slušná nabídka. Na začátek určitě zmíníme sérii Minotauří války ze světa Dragonlance. Jejich autorem je Richard Allen Knaak, který má na svědomí i řadu knih z univerza Warcraftu. Na Megaknihy seženete celou trilogii – Krvavou noc, Záplavy krve a Říše krve, přičemž každá z knih stojí pouze 79 Kč.

Temný román Kouř od Dana Vylety má krásnou obálku a velice kouzelný obsah. I cena této knihy šla za poslední dobu hodně dolů a v tomto případě ji seženete za 79 Kč.

Rozhodně to není z fantastiky všechno. Momentálně je nabídka opravdu bohatá a nabízí celou řadu zajímavých kousků.

Na závěr ještě rychle představíme několik románových knih. Železné včely jsou válečným románem od Miroslava Václavka a odehrávají se za 2. světové války. Hlavními postavami jsou tentokrát Němci. Tuto knihu koupíte na Megaknihy za neuvěřitelných 23 Kč. Jen o 16 korun dražší je autobiografie oblíbené scénáristky a režisérky Marie Poledňákové S kým mě bavil svět. No nekupte ji za 39 korun. A na závěr tu ještě máme román Inkvizitor od Vladislava Vlčka, který vás nadchne už svou úžasnou obálkou. Koupíte ho za 29 Kč.

To je pro dnešek vše. Jak jsem psal v úvodu, tyto knihy seženete za podobně nízké ceny i v jiných knihkupectvích, ale Megaknihy budou jednoznačně patřit mezi ty nejlevnější.

 

Author: redakce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.